Yeni yapılandırmada 135 bin TL borcu olan işletmelere büyük fırsat var! O borçlar nasıl silinecek?

Milyonlarca vatandaşa ve işletmeye nefes aldıran yapılandırmadan mirasçılar, kefiller, şirket ortakları, kanuni temsilciler de yararlanabilecek. Bu kapsamda devlete olan borçlarda sorumlu oldukları tutarlar dikkate alınarak ilgili vergi dairesine yazılı başvurarak yasa hükümlerinden faydalanabilecek. GEB hazırlanan tebliğe göre ödeme süresi henüz geçmeyen alacaklar, uzlaşma hükümlerinden yararlanılarak uzlaşılan ve süresi geçmeyen borçlar da yapılandırılabilecek. O borçlar nasıl silinecek?

Milyonlarca vatandaşa ve işletmeye nefes aldıran yapılandırmadan mirasçılar, kefiller, şirket ortakları, kanuni temsilciler de yararlanabilecek. Bu kapsamda devlete olan borçlarda sorumlu oldukları tutarlar dikkate alınarak ilgili vergi dairesine yazılı başvurarak yasa hükümlerinden faydalanabilecek. Gelir İdaresi Başkanlığı'nca hazırlanan tebliğe göre ödeme süresi henüz geçmeyen alacaklar, uzlaşma hükümlerinden yararlanılarak uzlaşılan ve süresi geçmeyen borçlar da yapılandırılabilecek.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!