Yeni Malatyaspor 1-0 Antalyaspor maçın özetini ve gollerini izle

Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor, evinde Antalyaspor'u yeni transferi Tetteh'in golüyle 1-0 mağlup etti. Yeni Malatyaspor sezonun ilk galibiyetini alırken Antalyaspor'un yenilmezlik serisi sona erdi.

Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadı'nda oynanan ve Alper Ulusoy'un düdük çaldığı maçı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Ev sahibine 3 puanı getiren golü 10. dakikada Tetteh attı.

MAÇIN ÖZETİNİ  VE GOLLERİ İZLE

Bu sonuçla sezonun ilk galibiyetini alan Yeni Malatyaspor puanını 4'e çıkardı. Süper Lig'de 7 maç sonra mağlup olan Antalyaspor ise 2020 yılında Süper Lig'de oynadığı deplasman maçlarında ilk kez yenildi ve 7 puanda kaldı.

YENİ MALATYASPOR 1-0 ANTALYASPOR

GOL: 10' Tetteh

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Bölgesel destek nedir? Emeklilere bölgesel destek! Kimler faydalanacak Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu!