Yeni koronavirüs bilançosu açıklandı! Vaka ve ölü sayısı arttı

TÜRKİYE'deki vaka sayısına ilişkin son dakika açıklama Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldı. Coronavirüs verilerine göre vaka sayısı 13 bin 531'e yükselirken ölenlerin sayısı ise 46 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanlığı'nın 31 Mart tarihli yeni koronavirüs tablosunu açıkladı. Türkiye'deki güncel durumun aktarıldığı tabloya yeni vaka sayısı 2 bin 704 olarak açıklanırken ölüm sayısı ise 46 olarak duyuruldu. Bugün gerçekleşen ölümlerle birlikte koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 214'e yükseldi.

Bugün koronavirüs şüphesiyle 15 bin 422 test yapılırken bu testlerden 2 bin 704'ü pozitif çıktı. Yeni rakamlarla birlikte tedavisi süren toplam vaka sayısı 13 bir 531 olarak açıklandı. 

Çeşitli hastanelerde tedavi gören ve yoğun bakımda olan hasta sayısı 847 olarak belirtilirken entübe hasta sayısı ise 622 olarak gerçekleşti.

RİSK UYARISI

Bakan koca yaptığı açıklamada; ''TEST sayımız düne oranla %25,2 arttı. TEST MERKEZİ sayımız 75’e ulaştı. Pozitif vakaların tespitinde daha hızlı ve avantajlıyız. Sosyal izolasyondan taviz vermeyelim. Temas=Risk. Lütfen unutmayalım.'' ifadelerini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!