Yeni evlenen çiftlerin cinsellik hakkında bilmesi gereken 8 madde!

Yeni evli çiftler cinsellikle ilgili neleri yanlış biliyor? Sağlıklı bir cinsel yaşam için nelerin bilinmesi gerekiyor. Evlenmek üzere olan çiftlerin cinsellikle ilgili en fazla neleri merak ediyor?Erken boşalma hakkında bilmeniz gerekenler. Toplumda tabu olarak kabul edilen ancak aile bağları için kritik öneme sahip cinsel konularla ilgili bilgi veren Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık,yeni evlenen çiftler için cinselliği 8 maddede sıraladı.

Yeni evli çiftler cinsellikle ilgili neleri yanlış biliyor? Sağlıklı bir cinsel yaşam için nelerin bilinmesi gerekiyor. Evlenmek üzere olan çiftlerin cinsellikle ilgili en fazla neleri merak ediyor?Erken boşalma hakkında bilmeniz gerekenler. Toplumda tabu olarak kabul edilen ancak aile bağları için kritik öneme sahip cinsel konularla ilgili bilgi veren Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık,yeni evlenen çiftler için cinselliği 8 maddede sıraladı.. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor