Yeni araştırma sonucu! İşte Uçakta corona virüs bulaşma riski...

200’ün üzerinde ülkede ve bölgede görülen yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle seyahat, ulaşım ve turizm sektöründe bu yıl milyarlarca dolar kayıp yaşandı. Salgının uluslararası taşıyıcısı olarak görülen havayolu şirketleri ise hala yaralarını sarmaya çalışıyor. Ancak son zamanlarda yapılan yeni araştırmalar, uçaklarda corona virüs riskinin neredeyse hiç bulunmadığını öne sürüyor. ABD’de yer alan Harvard Üniversitesi tarafından yapılan yeni bir araştırmada...

ABD'DE UÇUŞLARA OLAN TALEP YÜZDE 65 AZALDI
Yeni tip corona virüs salgını nedeniyle dünyada en yüksek vaka ve ölü sayısının görüldüğü ABD’de, uçuşlara olan talep geçen yıla göre yüzde 65 azaldı. Milyarlarca dolar zarar eden Amerikan havayolu şirketleri, yolcu bulamadıkları için planladıkları uçuşların sadece yarısını gerçekleştiribiliyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!