Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi!

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi! Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Oturdukları binanın yedinci katından aşağı düşen 17 yaşındaki lise öğrencisi Feyza Nur Saydam, hayatını kaybetti. Liseli Feyza'nın 17 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı bir paylaşım şüpheleri daha da artırdı. Peki 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın ölümünün arkasındaki gerçek ne?

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Oturdukları binanın yedinci katından aşağı düşen 17 yaşındaki lise öğrencisi Feyza Nur Saydam, hayatını kaybetti. Liseli Feyza'nın 17 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı bir paylaşım şüpheleri daha da artırdı. Peki 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın ölümünün arkasındaki gerçek ne?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!