ALİ ÖZEV

aozev01@gmail.com
TÜM YAZILARI
AÇIK SAÇIK DAMACANA Kadın, kız, erkek, oğlan, çocuk, bebek, eşek, köpek, kedi, koyun, inek, damacana.. Yok, damacana uymadı bunların içine. Zaten bir olaydı, bir kereden bir şey olmaz. Malzeme bulamayınca ne yapsın adam? Zor olmuştur ama olmuş işte.
HASAN DAĞI Belediyecilik kağıt üzerinde yazılanları yapmak değildir sadece. Yüreklere dağ olabilmektir. Dertlere derman olmaktır. Bunu yaptığın zaman Hasan Dağı olursun o yüreklerde. AYASOFYA İMAMI Fatih' in bir vasiyeti daha varmış.vAyasofya' nın imamını tarif etmiş. Öyle her adam oraya imam olamazmış. Özel bir imam, özel bir adam..
ÇOK ŞÜKÜR AYASOFYA AÇILDI ÇOK ŞÜKÜR AYASOFYA AÇILDI HAVAİ İŞLER Çinliler tarih sahnesinde birçok buluşa imza atmaları ile tanınırlar. ONLAR DA GÜZEL ÖLDÜLER - Ölenler de güzel öldüler - Ölenle ölünmüyor, kahvenizi nasıl içerdiniz? SEYİR DEFTERİ: ANKARA Dönerin en güzeli burada, kıymalı pidenin kralı, aratmaz Adana kebabını. Bir de Ankara tava. SUÇLU KİM? SUÇLU KİM? KARA SİVAS O günde çok sıcaktı Sivas.. Havadan değildi sıcaklık, ateşin sıcaklığı vuruyordu sokağa. Yanıyordu Madımak, ateşler içinde bir otel, otelin içinde insanlar, insanların içinde korku.. SINAV - Kızım okunmuş pirinçleri yuttun mu? - Anne maske varken zor oluyor.