Yaz tatili için rotalar belli oldu! İşte Türklerden test isteyen ülkeler!

Test istemeyen ülkeler hangisi | Pandemi nedeniyle birçok ülkeye getirilen seyahat kısıtlaması, yaz tatilini yurt dışında geçirmek isteyenleri farklı arayışlara yönlendirdi. Yaz tatili için kapılarını ziyaretçilerine açan ülkelerin bazılarında aşı pasaportu uygulaması isternirken bazı ülkelerde koronavirüs testi yapmış olmak yeterli görülüyor. İşte merakla beklenen o liste...

Yaz sezonunun gelmesiyle tatil için yurtdışı hayalleri kuranların gözü kulağı aşı pasaportu haberlerinde. Ancak ülkeler, henüz uluslararası turizmin canlanmasını sağlayacak bir formülde uzlaşamadı. Mevcut şartlarda az sayıda ülke Türkiye'den gelişlere izin veriyor ancak buralara seyahat vize, uçuş süresi, PCR testi zorunluluğu gibi faktörler düşünüldüğünde ilk bakıştaki kadar kolay değil. Dahası hastalık durumunu gösterir PCR testleri maliyet açısından vizelerle yarışıyor.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada!