Yaz okulları için kayıtlar başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri, yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatilini Başkent'te geçirecek olan çocuklar ve gençler için eğlenceli ve eğitici aktivitelerin yer alacağı yaz okulları hazırladı. Farklı ilçelerde bulunan Aile Yaşam Merkezleri'nde açılacak yaz okullarına kayıtlar bugün başlıyor. Aile Yaşam Merkezleri'nde bulunan Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri'nde açılan yaz okulları, çocukların ve gençlerin profesyonel eğitmenlerle çalışmasını sağlıyor. Merkezlere yıl içinde istenen zamanda kayıt yaptırma imkanı sağlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri, yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatilini Başkent'te geçirecek olan çocuklar ve gençler için eğlenceli ve eğitici aktivitelerin yer alacağı yaz okulları hazırladı. Farklı ilçelerde bulunan Aile Yaşam Merkezleri'nde açılacak yaz okullarına kayıtlar bugün başlıyor. 





Aile Yaşam Merkezleri'nde bulunan Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri'nde açılan yaz okulları, çocukların ve gençlerin profesyonel eğitmenlerle çalışmasını sağlıyor. Merkezlere yıl içinde istenen zamanda kayıt yaptırma imkanı sağlanıyor.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu!