Yaz mevsiminde salgın tehlikesi devam edecek

ABD'de geliştirilen Covid-19 Pandemi Rehberi uygulamasının tasarım lideri Dr. Uğur Köylüoğlu, yeni dalgalara karşı uyardı.

Merkezi New York’ta bulunan Oliver Wyman şirketi tarafından geliştirilen Covid-19 Pandemi Rehberi uygulamasının tasarım lideri Dr. Uğur Köylüoğlu, yeni dalgalara karşı uyardı. Köylüoğlu, “Salgın küçük, büyük ataklarla devam edecek. Global, ulusal ve yerel yeni dalgalara hazır olalım. Ancak bunlar rastgele değil; yönetilebilir dalgalar. Birlikte yönetelim” dedi.

Merkezi New York’ta bulunan yönetim danışmanlığı şirketi Oliver Wyman tarafından geliştirilen Covid-19 Pandemi Rehberi (Covid-19 Pandemic Navigator), koronavirüs vakalarının görüldüğü toplam 40 ülkede tespit edilmiş ve tespit edilmemiş vakaların seyrini izliyor.

Alınan önlemlerle azalan birey hareketliliğini ve hükümetlerin uyguladığı kısıtlama tedbirlerinin etkilerini ülkeler, eyaletler, şehirler ve ilçeler bazında yansıtan çalışma, yaygın bir aşı veya ilaç bulunana dek ileriye yönelik tahminlerde bulunuyor ve içinde yeni ataklarında olduğu olası senaryoları analiz ediyor. Bu çalışmaları da ekonomi, sağlık politikası, şirket yönetimi konularıyla birleştiriyor ve alınacak kararlara ışık tutuyor.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?