Yaz aylarında üst solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan faktörler

Yaz aylarının gelmesiyle havuzlara, tatil merkezlerine talebin yanı sıra klima kullanımında da artış yaşanıyor. Kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da üst solunum yolu enfeksiyonuna karşı uyaran Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Muammer Doğan, hijyen tedbirlerinin elden bırakılmaması gerektiğinin altını çizdi.

TATİL KEYFİNİZ ZEHİR OLMASIN! UZMAN İSİM UYARDI: CİDDİ KOMPLİKASYONLARA SEBEP OLABİLİR

Yaz aylarının gelmesiyle havuzlara, tatil merkezlerine talebin yanı sıra klima kullanımında da artış yaşanıyor. Kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da üst solunum yolu enfeksiyonuna karşı uyaran Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Muammer Doğan, hijyen tedbirlerinin elden bırakılmaması gerektiğinin altını çizdi. Yaz aylarında üst solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan bazı faktörleri Op. Dr. Doğan, “Semptomlar şiddetli hale gelirse, uzun süre devam ederse veya komplikasyon belirtileri ortaya çıkarsa vakit kaybedilmeden bir uzmana başvurulmalıdır.” diyerek hastalığın tedavi edilmemesi durumunda hayati tehlike doğuracak ciddi komplikasyonlara bile sebep olabileceğini söyledi.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin