Yasak Elma 46.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Yasak Elma 46.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yasak Elma 46.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 20 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yasak Elma 46.Bölümdde deekrana kitleyecek

YASAK ELMAA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.

Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.

Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

Gökhan Zan savcılığa suç duyurusunda bulundu! MHP Kırklareli seçim şarkısı sosyal medyada gündem oldu Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı'ya çığ gibi tepki Lider Haber kanalındaki Barometre programında küfürler havada uçuştu! Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu! Erzincan'daki maden faciasının şok eden yeni görüntüleri ortaya çıktı!