Yarıyıl Tatilinde Ailece Keyifle Gezilecek 5 Rota Önerisi

Heyecanla beklenen yarıyıl tatili sonunda geldi. Eğer henüz tatil planı yapmadıysanız Obilet seyahat editörlerinin sizin için hazırladığı ailece gidilebilecek rota önerilerine mutlaka göz atın. İşte Obilet’ten Yarıyıl Tatilinde Ailece Keyifle Gezilecek 5 Rota Önerisi

Son ders zilinin çalmasıyla birlikte çocukların ve ailelerin merakla bekledikleri yarıyıl tatili sonunda geldi. 5 Şubat Pazartesi'ye kadar sürecek bu iki haftalık mola için henüz bir planınız yoksa endişelenmeyin, çünkü online seyahat biletleme uygulaması Obilet’in seyahat editörleri, ailece gidilecek 5 keyifli rotayı sizler için derledi. 

Haydi, bu tatili unutulmaz bir maceraya dönüştürün! Günübirlik gezilebilecek yerlerden tutun da araç kiralayarak yakın şehirlere yapılacak keyifli kaçamaklara kadar birçok seçeneği içeren bu listede neler mi var?

Sapanca, Uludağ, Eskişehir, Kocaeli, Erzurum ve çevresi bu mevsimde keşfedilecek harika yerler olarak göze çarpıyor. Bembeyaz karlar altındaki manzaranın  tadını çıkarmak, buz tutmuş bir gölün kenarında yürüyüş yapmak ya da sıcak içeceğinizle içinizi ısıtan bir kafede oturmak  yapabileceklerinizden sadece birkaçı.

Eğer  macerayı seviyorsanız, İstanbul’dan arabayla veya uçakla ulaşabileceğiniz Doğu Anadolu'daki kayak merkezlerinde adrenalin dolu bir tatil yapabilir, .  dilerseniz de araba kiralayarak yakın şehirleri keşfe çıkabilirsiniz. 

Obilet editörleri seyahat planlarınızı oluşturken bütçenize uygun farklı seçenekleri de göz önünde bulundurdu. Şimdiden valizinizi hazırlamaya başlayın ve bu yarıyıl tatilini unutulmaz kılacak bir maceraya atılın! 

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor