Yarın okullar tatil mi? 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs 2019 resmi tatil mi? 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs resmi tatil mi?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü yarın. Öğrenciler yarın okular tatil olacak mı merak ediyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dünya üzerinde bir çok ülkede resmi tatil olarak kabul ediliyor. Peki 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü okullar tatil mi?

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2019'da Çarşamba gününe denk geliyor. Peki yarın okullar tatil olacak mı? İşte yanıtı…

1 MAYIS 2019 OKULLAR TATİL Mİ?

Dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmi tatil olarak kabul edilmektedir. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM’de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Bu durumda kamu kurum ve kuruluşlarından olan Bankalar, Okullar, Hastaneler (aciller hariç) PTT, SGK gibi kurumlar da 1 Mayıs günü tatil olacak ve resmi işlemler yapılamayacaktır.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle