Yarın hava nasıl olacak? İşte 25 Aralık Salı (yarın) hava durumu

Yarın hava sıcaklığı Kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacak. Rüzgarın yarın kuvvetli esecek. İşte 25 Aralık Salı (yarın) hava durumu

Meteoroloji yarın için çok kuvvetli sağanak yağış ve lodos fırtınası alarmı verdi. Orta Karadeniz’de ise kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Peki Türkiye genelinde yarın hava nasıl olacak? 

25 Aralık Salı Yarın Hava Durumu

Yarın hava sıcaklığı Kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacak. Rüzgarın yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun Güney ve Doğusu, Doğu Karadeniz’in İç Kesimleri ile Erzincan çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.





Kuvvetli yağış uyarısı!..

Yağışların İzmir’in güney ilçeleri, İstanbul, Yalova, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya’nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli kar yağışı uyarısı!..

Yaşların yarın (Salı) zamanla Bilecik, Balıkesir’in doğusu, Sakarya’nın güneyi, Kocaeli ve Bursa illerinin yüksekleri, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Bolu, Düzce ve Karabük çevreleri ile Manisa’nın doğu ve yüksek kesimleri, Zonguldak ve Bartın’ın iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.

Kuvvetli rüzgar uyarısı!..

Rüzgarın yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun Güney ve Doğusu, Doğu Karadeniz’in İç Kesimleri ile Erzincan çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Yarın hava durumu : Çok bulutlu, Trakya ve İstanbul çevreleri ile zamanla bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul ve Yalova’da kuvvetli yağmur; Bilecik, Balıkesir’in doğusu, Sakarya’nın güneyi ile Kocaeli ve Bursa’nın yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



BURSA 3°C, 4°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) yükseklerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



ÇANAKKALE 4°C, 5°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu, yarın (Salı) karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı



İSTANBUL 4°C, 4°C



Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağmur şeklinde olması beklenen yağışların yarın (Salı) zamanla yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



KIRKLARELI 2°C, 3°C



Çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

EGE

Yarın hava durumu : Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak, yarın (Salı) zamanla bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların İzmir’in güney ilçeleri ile Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli sağanak, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinde, yarın (Salı) akşam saatlerinden itibaren Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Manisa’nın doğu ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



A.KARAHISAR 3°C, 7°C



Çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.



IZMIR 12°C, 14°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



MANISA 9°C, 10°C



Çok bulutlu ve yağmurlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra doğu ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) akşam saatlerinden itibaren doğu ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.



MUĞLA 6°C, 10°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Çok bulutlu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in doğusu ve Mersin’in batı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) Antalya’nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.



ADANA 8°C, 16°C



Çok bulutlu yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri sağanak yağışlı



ANTALYA 11°C, 17°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



BURDUR 3°C, 7°C



Çok bulutlu yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yağmurlu



HATAY 5°C, 8°C



Çok bulutlu yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, yarın (Salı) kuzeybatı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde kuvvetli yağmur şeklinde beklenen yağışların öğle saatlerinden itibaren Eskişehir, akşam saatlerinden itibaren Çankırı ve Ankara çevrelerinde kar yağışına dönüşmesi bekleniyor.



AKSARAY 3°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANKARA 2°C, 7°C



Çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşmesi bekleniyor.



CANKIRI 1°C, 6°C



Çok bulutlu, yarın (salı) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşmesi bekleniyor.



ESKISEHIR 2°C, 3°C



Çok bulutlu, yarın (salı) kuvvetli yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kar yağışına dönüşmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, gece saatlerinden sonra bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde zamanla kar şeklinde olması beklenen yağışların Bolu, Kastamonu, Düzce ve Karabük çevreleri ile Zonguldak ve Bartın’ın iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.



BARTIN 6°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.



BOLU 0°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.



DÜZCE 4°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.



ZONGULDAK 5°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyıları ile Amasya ve Çorum çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 5°C, 12°C



Çok bulutlu, yarın (salı) öğle saatlerinden sonra yağmurlu



ARTVİN 0°C, 8°C



Çok bulutlu



SAMSUN 9°C, 10°C



Çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu



TRABZON 6°C, 16°C



Çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Van ve Hakkari çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ELAZIĞ -2°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM -11°C, -1°C



Çok bulutlu



IĞDIR -5°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -12°C, -1°C



Çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



DIYARBAKIR -1°C, 6°C



Çok bulutlu



GAZIANTEP 3°C, 8°C



Çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yağmurlu



SIIRT -2°C, 4°C



Çok bulutlu



ŞANLIURFA 3°C, 10°C



Çok bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Kuzey Ege’de kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz’de fırtına; Doğu Karadeniz, Marmara ve Güney Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. İşte denizlerde yarın hava durumu

KARADENİZ

Yarın Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı Karadeniz ile zamanla Doğu Karadeniz’in batısı yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatı, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece saatlerinde doğusu 6 ila 8 (50-75 km/sa), yarın sabah saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğu, yarın sabah saatlerinden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı gece saatleri ile yarın öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa), sabah saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Batı Karadeniz’de 2,0 ila 3,0m, yarın sabah saatlerinde yer yer 40m, Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

MARMARA

Yarın Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu; Rüzgâr: Güneybatı, yarın (Salı) sabah ilk saatlerde kuzeybatı, zamanla kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağışta anında orta.

EGE

Yarın Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), Güney Ege’de güney ve güneybatı, kuzeyinde yarın sabah saatlerinde kuzeybatı, öğle saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuzeyinde 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın sabah saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, kuzeyinde 4,0 ila 5,0m, m Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

AKDENİZ

Yarın Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğle saatlerinde batısında 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatı, gece ve yarın sabah saatlerinde kuzeyi yer yer kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın öğle saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yarın öğle saatlerinde Batı Karadeniz’in batısında 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Yarın Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu, ilk saatlerde doğusu yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri