Yalı Çapkını adlı dizide başrol değişikliği planlanıyor

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" adlı dizide, kadroya yeni bir oyuncu katılacak. Bu oyuncu daha önce FOX TV'de yayınlanan "Bir Peri Masalı" adlı dizide yer almıştı. "Bir Peri Masalı" dizisinde Alina Boz da rol almıştı. Cuma akşamları yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisindeki bu oyuncu değişikliği dikkat çekiyor.

"Yalı Çapkını" dizisi, büyük bir etkiyle yoluna devam ediyor ve en fazla izlenen diziler arasında kendine yer buluyor. Cuma akşamları yayınlanan diziye dair iki önemli haber duyuruldu; bunlardan biri olumlu, diğeri ise olumsuz nitelikte.

OLUMSUZ HABER:

"Yalı Çapkını" dizisi haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Ancak dizinin eylül ayında yeni sezonla tekrar izleyicilerle buluşması planlanıyor.

OLUMSUZ HABER:

Dizinin kadrosu genişliyor ve yeni bir oyuncu diziye katılıyor. Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterine meydan okuyacak olan Baran Bölükbaşı, diziye dahil olacak. Baran Bölükbaşı, yakışıklı oyuncu Tarık karakterine hayat verecek. Tarık'ın girişi, başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir ile arasında ciddi bir rekabeti başlatacak.

Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!