Yalı Çapkını 9.Bölüm

Yalı Çapkını 9.Bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 9.Bölüm Ful izle

Yalı Çapkını 9.Bölüm STAR TV ekranlarında 18 Kasım Perşembe akşamı yayınlandı. Her bölümü ile STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalı Çapkını dizisi son bölüm ile de izleyiciyi ekrana kitledi. STAR TV ekranlarında yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Peki Yalı Çapkını 9.Bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 9.Bölüm Ful izle

Yalı Çapkını 9.Bölüm STAR TV'de izleyici ekrana kitledi.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir  gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baba dizisinin yeni bölümü TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlendi

YALI ÇAPKINI 9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalı Çapkını 9.Bölümde de nefes kesen bir bölümle ekrana geldi

Seyran Ferit’ten Suna’yı kurtarması için yardım ister. Ferit ise Suna’yı kaçırma planı yapar. Kazım’dan habersiz yaptıkları planı hayata geçirirler. Kazım ise Suna’nın kaybolduğunu anlayınca hıncını Esme’den çıkarır. Suna’nın konağa nasıl gireceği ise başka bir çetrefilli konudur.

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM FUL İZLE

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!