Yağışlar yurdun iç kısmından çekiliyor! İşte 24 Mayıs Hava Durumu

Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Ankara, Karabük, Kastamonu, Sinop, Siirt çevreleri ile Orta Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Osmaniye, Rize, Ağrı, Iğdır ve Van çevreleri ile Adana'nın doğu, Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Hatay'ın kuzey kıyıları ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Osmaniye, Rize, Ağrı, Iğdır ve Van çevreleri ile Adana'nın doğu, Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Hatay'ın kuzey kıyıları ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?