WhatsApp'tan yeni güncelleme! O sorun tarih oluyor...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta yeni bir dönem başlıyor. Kullanıcılar şu anda telefonlarında kaydı olmayan numaralara anlık mesaj gönderemiyor, bunu yapmak için numarayı kaydetmek gerekiyor. İşte WhatsApp, bunanla ilgili bir çalışma yapıyor ve yakında şu özellik kullanıcılara sunulacak.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kaydedilmemiş bir numara ile direkt olarak etkileşim kurmaya sağlayacak yeni özelliği test ediyor. Platform, şu anda kaydedilmemiş kişilere direkt mesaj gönderme seçeneği sunmuyor. Kullanıcılar, bu yüzden her numarayı kaydetmek ve ondan sonra mesaj göndermek zorunda kalıyor. WhatsApp ise şu anda test aşamasında olan özellikle bu sorunu ortadan kaldırmayı test ediyor. Peki bu özellikler tam olarak nedir ve nasıl çalışacak? 

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!