WhatsApp'ta resimler ve videolar neden gitmiyor ? WhatsApp engellendi mi? Whatsapp çöktü mü?

Dün gece saatlerinden itibaren erişim sorunu yaşanan sosyal medya platformlarından birisi de WhatsApp oldu. WhatsApp'ta resimler ve videolar neden gitmiyor ? WhatsApp engellendi mi? Whatsapp çöktü mü? İşte detaylar...

Dün geceden bu yana çeşitli erişim sorunlarının yaşandığı sosyal medya uygulamalarından birisi de WhatsApp durumuda. Ülkemizde milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp'ta fotoğraflar ve videoların indirilememesi, gönderilememesi kullanıcılara sıkıntı yaşatıyor. Durum böyle olunca da uygulamanın çöküp çökmediğine yönelik bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor.

İNTERNET NEDEN YAVAŞ? - TIKLAYINIZ

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 28 ŞUBAT 2020

WhatsApp çökmedi ve herhangi bir erişim yasağı bulunmuyor. 28 Şubat WhatsApp'a ulaşmada bir güçlük yaşanıyor ve fotoğraflar, videolar ve ses kayıtları gönderilemiyor, indirilemiyor.

WHATSAPP'TA FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR NEDEN İNMİYOR, AÇILMIYOR?

WhatsApp'ta yaşanan fotoğraf ve video indirme sorunu hakkında bilgiler şu şekilde;

RESMİ BİR AÇIKLAMA GELDİ?

WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fotoğraf ve video gönderme, indirme sorununun önümüzdeki saatlerde ortadan kalkması bekleniyor.

WHATSAPP ERİŞİM SORUNU 28 ŞUBAT

Son 24 saat içerisinde WhatsApp'ta yaşanan sorun ve erişim probleminin en çok yaşandığı iller şu şekilde;

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!