Whatsapp'ta neden herkes çevrimiçi gözüküyor? Bakın nedeni neymiş!

Dünyanın en çok kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'tan ilişki bitiren sorun. Bir süredir kullanıcılar 'çevrimiçi' sorunu ile karşı karşıya. Kullanıcılar Whatsapp uygulamasını kapatsa dahi karşı tarafta çevrimiçi olarak gözüküyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın dünya çapında yaklaşık 1,6 milyar kullanıcısı var. Her geçen gün kullanıcıların karşısına yeni bir özellikle çıkan Whatsapp bu kez bir sorunla kullanıcının karşısında...

Whatsapp'tan ilişki bitiren sorun. Bir süredir kullanıcılar 'çevrimiçi' sorunu ile karşı karşıya. Kullanıcılar Whatsapp uygulamasını kullanmasa dahi karşı tarafta çevrimiçi olarak gözüküyor. Birçok kullanıcının şikayet ettiği durum hakkında ise bir açıklama yapılmasa da sorunun nedeni belli oldu.

WhatsApp konuşmalar esnasında çevrimiçi özelliğinizi gizleyebileceği özellik üzerinde çalışıyor. Sorunun da bundan kaynaklandığı tahmin ediliyor. 

Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!