WhatsApp kullanıcılarını çok sevindirecek haber!

WABetaInfo tarafından hazırlanan raporlara göre, Android kullanan WhatsApp kullanıcılarına yakında görüntülü grup sohbeti özelliği gelebilir. Whatsapp, ilk olarak Android kullanıcıları için ve ardından da iOS kullanıcıları için bu özelliği test edecek gibi görünüyor. WhatsApp görüntülü grup sohbeti nasıl kullanılacak?



WABetaInfo tarafından hazırlanan raporlara göre, Android kullanan WhatsApp kullanıcılarına yakında görüntülü grup sohbeti özelliği gelebilir. Whatsapp, ilk olarak Android kullanıcıları için ve ardından da iOS kullanıcıları için bu özelliği test edecek gibi görünüyor. WhatsApp görüntülü grup sohbeti nasıl kullanılacak?  WhatsApp kullanıcılarını çok sevindirecek haberin ayrıntıları için haberin galerisini tıklayın


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!