Vuslat 9.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Vuslat 9.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 4 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vuslat 9.Bölümde de nefes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Halen ameliyatta olan Altan’ın durumundan Aziz ile birlikte mahalleli de çok endişelidir. Kerem, Aziz’den duydukları karşısında hayatının en acı gerçeği ile yüzleşir. Nefret, öfke ve acı dolu Kerem, Aziz’den öğrendikleri karşısından geçmişini sorgulamaya ve öğrenmeye çalışırken Tahsin’den bunun intikamını almaya hazırlanır.

Feride’yi alt etmek için Ceylan’ı yanına alan Nehir ile Feride arasındaki gerginlik gitgide artar. Madam Aneta hastaneden kızı Alice bulmak için kaçar. Korkmazer ailesini tutuklamak için delil arayan Yalçın, Feride’yi Aziz’den korumaya çalışırken, Aziz ise Feride’nin güvenini ve sevgisini kazanmaya çalışır. Altan’ın durumu ne olacak? Kerem, Tahsin’den intikam almak için ne yapacak? Aziz, Feride’nin güvenini kazanabilecek mi?

VUSLAT SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)