Vuslat 8.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Vuslat 8.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 25 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vuslat 8.Bölümde de nefes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Emine’nin kaçırılma haberi Feride’yi istemeye gelenleri telaşa sokar. Aziz, Emine’nin peşine düşen Altan’ın vurulduğunu öğrenir. Aziz ile Yalçın bir olup Emine ve Altan’ı bulmaya koyuluyorlar.

Kerem, ağabeyi Aziz ile babası Tahsin’e yeni bir oyun kurmaktadır. Oyuna Yalçın’da katılmak zorunda kalır. Bu oyun herkesin hayatını değiştirir.

Fırat ve Sultan hastaneye kaldırılan Madam Aneta’nın yanından hiç ayrılmaz. Aziz’i elde etmek için yeni planlar kurmaya başlayan Nehir, Kerem’e iş birliği teklif eder.

Mezcup, Emine ve Altan’ın bulunmalarına yardımcı olur. Altan bulunduğunda durumu çok ağır olduğundan hastaneye kaldırılır. Altan iyileşebilecek midir?

VUSLAT SON BÖLÜM İZLE

Yargı 95. Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 119. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 32. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 13. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm Fragmanı izle