Vuslat 20.Bölüm Fragmanı İzle (Sezon Finali)

 Vuslat 20.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Vuslat 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vuslat 20.Bölümde de nefes kesecek

VUSLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem, Faik’in, Ceylan’a tepkisi karşısında, Çağlar ailesine taşları yerinden oynatacak yeni bir bilgiyle gelirken, Hasibe’nin fenalaşmasına sebep oluyor.

Sultan’ın gerçeklerle yüz yüze kalmasının ve babasına duyduğu öfkenin yankıları sürerken, Tahsin, Bülent’ten boşalan yere geçmek üzere kolları sıvıyor. Perihan duyduklarının karşısında Tahsin’e savaş açarken, Aziz’le arasındaki ipler Feride yüzünden iyice geriliyor.

Antikacıda yaşanan beklenmedik bir olay sonucu, Salih Baba bu haftaki sohbetinde “kalp” ten bahsediyor, mahallede verilen geleneksel iftar yemeği, gencini yaşlısını, zenginini, yoksulunu bir araya getirerek Ramazan ayının maneviyatıyla herkesi kucaklıyor. Aziz ve Sultan kendini sımsıcak bir ortamın içinde buluyor.

VUSLAT SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle