Vuslat 12.Bölüm Fragman İzle (2. Önizleme)

 Vuslat 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Vuslat 12.Bölüm 2. Önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Vuslat 12.Bölümde de ekrana kitleyecek

VUSLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem Şükrü’nün yerini öğrenir ve onu öldürmek için harekete geçer. Feride’den dolayı kafası karışan Yalçın, Aziz’in suçsuz olduğuna inanmak ister ve Altan’ı arar. Kerem’in Şükrü’yü öldürme planları suya düşer. Şükrü Kerem’in elinden kurtulur. Bu esnada Kerem’in adamları Şükrü’yü kurtarmak için gelen Fırat’ı vurur.

Çöken inşaatta sabotaj olduğu anlaşılır. Evlilik konusunda Perihan ile planlar yapan Nehir, süt dökmüş kedi gibi Aziz’in peşindedir. Ancak planlarından da geri kalmayan Nehir bu kez Ceylan’ı kullanacaktır.

Sultan, Aneta’nın kızı Alice’i bulmaya kararlıdır. Eline geçen mektup ile Salih Baba’ya gider. Aradığı sorunların cevaplarını Salih Baba’da bulacağını düşünür. Aziz’in, Altan’a taşınması devam ederken Tahsin ise adamlarına Yalçın’ı öldürmesi için bir kaza planlatır.

VUSLAT SON BÖLÜM İZLE

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 31. Bölüm Fragmanı izle