Vodafone Türkiye Çeşitli Kadrolarda Personel Alımı Gerçekleştirecek

Vodafone Türkiye tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Bu kadrolar arasında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar bulunmakta.

Sabit Hizmetler Çağrı Merkezi Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Genel Başvuru, Ofis Çözüm Yönetimi Şefi, Büyük Müşteriler Satış Yöneticisi, Telesatış Kampanya Yöneticisi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Vodafone Türkiye tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapabilmek için çok sayıda koşul bulunuyor. Bu koşul ilanı yayımlayan kurum ya da alım yapılacak pozisyonlar için belirlenen şartlardan meydana gelmekte.

Lise, önlisans ve lisans bölümlerinden mezun olmak, Tercihen ekip yönetimi tecrübesine sahip, MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Telekomünikasyon sektöründe benzer pozisyonda deneyim sahibi, Analiz, planlama ve sunum yetkinliklerine sahip, Analitik düşünebilme, bütünü görebilme, problem çözebilme, yeteneklerine sahip Organizasyon ve yönetim yeteneği gelişmiş, Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Vodafone Türkiye tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, başvuru koşullarını sağlamaları durumunda ilana elektronik başvuruda bulunabilecekler.

İlana ulaşmak için tıklayın


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı