Vincent Janssen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, Vincent Janssen ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı.Fenerbahçe Kulübü, Premier League ekibi Tottenham Hotspur’da forma giyen forvet oyuncusu Vincent Janssen ve kulübü ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladıklarını...

Fenerbahçe, Vincent Janssen ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Kulübü, Premier League ekibi Tottenham Hotspur’da forma giyen forvet oyuncusu Vincent Janssen ve kulübü ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise, "Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını ve Janssen’nin çubuklu ile büyük başarılara imza atmasını diliyoruz" denildi.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!