Vatikan'da bir ilk yaşandı!

Pandemi nedeniyle tüm ülke çapında sokağa çıkma yasağı uygulayan ilk ülke olan İtalya'da karantina kısıtlamaların gevşetilmesinin ardından, Hristiyanlık dini katolik mezhebinin yönetim merkezi olan Vatikan'da dini ritüeller halkın katılımıyla gerçekleştirilmeye başladı. Geleneksel pazar ayinini, katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Apostolik Saray'daki özel stüdyosunun penceresinden yönetti.İşte bu özel görüntülerden kareler. ..

Vatikan'da bir ilk yaşandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm ülke çapında sokağa çıkma yasağı uygulayan ilk ülke olan İtalya'da karantina kısıtlamaların gevşetilmesinin ardından, Hristiyanlık dini katolik mezhebinin yönetim merkezi olan Vatikan'da dini ritüeller halkın katılımıyla gerçekleştirilmeye başladı.

Geleneksel pazar ayinini, katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Apostolik Saray'daki özel stüdyosunun penceresinden yönetti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!