Vali'den korkutan açıklama: Vakalar kaldırılamaz noktaya doğru ilerliyor

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kentte artan vaka sayılarının ardından korkutan bir açıklama yaptı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kentte artan vaka sayılarının ardından korkutan bir açıklama yaptı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kentteki koronavirüsle mücadele çalışmalarına ilişkin değerlendirme yaptı. Dağlı, "İl olarak Koronavirüs yayılımı anlamında oldukça kritik günlerden geçiyoruz. Bu nedenle işimizi, gücümüzü, tüm mesaimizi Koronavirüs'le mücadeleye ayırdık. Eğer bunu başaramazsak ilimizde daha sıkıntılı tabloların ortaya çıkması maalesef kaçınılmaz." dedi.

"Vaka yükü kaldırılamaz noktaya ilerliyor"

Samsun'da vakaların hızla artmaya devam ettiğini söyleyen Vali Dağlı, "Anlık olarak ilimizdeki durumu takip ediyoruz. Artan vaka sayısı karşısında alınması gereken sağlık önlemleri ve planlamalar konusunda Sağlık İl Müdürlüğümüzle sürekli irtibat halindeyiz. Ancak görünen o ki, il merkezimizde ve bazı ilçelerimizde vaka yükü, artık kaldırılamaz bir noktaya doğru adım adım ilerliyor. Bu tablonun ortaya çıkmaması için ilk etapta bu bölgelerdeki hastanelerimizde yoğun bakım yatak sayılarımızı artırdık ve artırmaya devam ediyoruz." dedi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!