Vali Kalkancı’dan jandarma ve polis uygulama noktasına ziyaret

Adıyaman Valisi Nurullah Naci kalkancı, Jandarma ve Emniyet personeliyle bayramlaştı.Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan Adıyaman-Şanlıurfa yolu Akpınar Köyü mevkindeki jandarma uygulama noktası ile Gölbaşı...

Adıyaman Valisi Nurullah Naci kalkancı, Jandarma ve Emniyet personeliyle bayramlaştı.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan Adıyaman-Şanlıurfa yolu Akpınar Köyü mevkindeki jandarma uygulama noktası ile Gölbaşı Karayolu üzerindeki polis yol kontrol ve güvenlik noktasını ziyaret ederek jandarma ve polislerle bayramlaştı. Güvenlik kontrol noktasında görev yapan Polis ve Jandarma ekipleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Vali Kalkancı, yapılan uygulamalar hakkında Jandarma ve emniyet personelinden bilgi aldı.

Jandarma ve polislerle sohbet eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların huzur ve güveni için polis ve jandarmanın denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini ve her türlü güvenlik tedbirini aldıkları dile getirerek, polis ve jandarma ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün?