Valentin Rosier resmen açıkladı! Fenerbahçe ve transfer...

Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen Valentin Rosier, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı garantileyen siyah-beyazlılar, Fransız sağ bekle görüşmelere başladı. Fenerbahçe itirafında bulunan Rosier, transferiyle ilgili önemli demeçler verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen Valentin Rosier, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı garantileyen siyah-beyazlılar, Fransız sağ bekle görüşmelere başladı. Fenerbahçe itirafında bulunan Rosier, transferiyle ilgili önemli demeçler verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sona eren Valentin Rosier, siyah beyazlı takımdaki geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fransız sağ bek, ülkesinin basınına verdiği röportajda Fenerbahçe iddialarına da değindi.

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla noktalayan Beşiktaş'ta tarihi zaferin en önemli isimleri arasında yer alan Valentin Rosier, siyah beyazlı ekiple kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından geleceğine dair konuştu.

Ülkesinin basınından SoFoot'a özel bir röportaj veren Fransız sağ bek, isminin Fenerbahçe ile anılmasına ilişkin, "Başka bir Türk takımına imza atarsam Beşiktaş'a ve Beşiktaş taraftarına ihanet etmiş gibi hissederim. Böyle bir transfer düşünülemez bile..." dedi.

Sporting Lizbon'a geri dönme ihtimali hakkında da konuşan 24 yaşındaki oyuncu, "Ruben Amorim çok iyi bir teknik direktör ancak onun gelecek planları arasında yer aldığımı sanmıyorum. Şampiyon oldular ve çok iyi bir kadroları var. Ancak Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamaz ve başka bir takımla anlaşamazsam geri dönebilirim." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!