Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alımı yapacak! Başvurular bugün...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İŞKUR aracılığıyla 10 işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İŞKUR aracılığıyla 10 işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi kadrolarına alım yapılacak.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

23-27 Buna göre, bir gıda teknikeri, bir makine bakım onarım teknisyeni, bir elektrikçi, bir forklift operatörü, iki kasap ve dört temizlik görevlisi olmak üzere toplam 10 işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular İŞKUR’un internet sitesi üzerinden 23-27 Aralık’ta yapılacak.

İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından KPSS puanına göre alım yapılacak gıda teknikeri hariç diğer bölümlerden açık iş sayısının dört katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. 

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?