Vahşice öldürülen minik Eylül'ün katil zanlısı tutuklandı!

Yalova Çınarcık'ta vahşice öldürüldükten sonra valiz içerisine konulup boş bir inşaata atılan 6 yaşındaki Eylül Umutlu son yolculuğuna uğurlandı... Küçük Eylül'e tecavüz edip öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Murat Şahin A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Yalova Çınarcık'ta vahşice öldürüldükten sonra valiz içerisine konulup boş bir inşaata atılan 6 yaşındaki Eylül U. son yolculuğuna uğurlandı... Küçük Eylül'e tecavüz edip öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Murat Şahin A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi...

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’ne bağlı Koru Beldesi’nde boğularak öldürüldükten sonra konulduğu bavul içersinde bir inşaatta bulunan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun cesedine Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsi yapıldı.

Eylül Umutlu'nun cenazesi daha sonra Yalova'nın Çınarcık İlçesi Koru Beldesi'nde Atakent Camii'ne getirildi.

Burada taziyeleri kabul eden acılı baba Nurettin Umutlu baygınlık geçirdi. Talihsiz Eylül cenaze namazının ardından Koru Mezarlığı'nda toprağa verildi.





kaynak:Süper Haber


Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Koton’un talep toplama süreci büyük bir başarıyla tamamlandı Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine hangi gün?