Uzmanlardan ikinci el otomobil için dikkat çeken uyarı!

Yaklaşık 3 yıldır süren pandemi ve küresel ekonomik dalgalanmalardan en çok etkilenen sektörlerin başında otomotiv yer aldı. Sıfır otomobillerde artan fiyatlar araç sahibi olmak isteyenleri ikinci ele yöneltti. Talep fazla olunca ikinci el fiyatları da hızla yükselişe geçti. Uzmanlar da internetten ikinci el araç alırken, dolandırılmalara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yetkililer ikinci el otomobil fiyatlarının ne zaman düşeceği konusunda da tahminde bulundu.

Son zamanlarda internet üzerinden yapılan araç satışlarında dolandırıcılık vakaları da arttı. 2. el araç almak isteyenler dolandırıcıların tuzağına düşüyor. Uzmanlar düşük fiyat vaadiyle internet üzerinden araç satan dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor