Uzmanlar 2030 yılına kadar yok olacak ve popülerleşecek meslekleri açıkladı

Teknolojinin giderek daha hızlı ilerlemesiyle birlikte, çok sayıda iş ya otomatik hale geldi ya da modası geçti. 2030 yılına kadar bu sayının daha da artması bekleniyor. İngiltere'de yer alan Oxford Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, gelecek 10 yıl içinde pekçok meslek otomatik olarak yapılabilecek.  İşte 2030 yılında silinecek meslekler ve popülerleşecek meslek dalları..

Meslek seçimi hayattaki en önemli kararlardan biridir. Meslek seçerken sadece para kazanma yönteminizi belirlemekle kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar günün en verimli saatlerinde nelere ilgi duyacağınızı da seçersiniz.Bu noktaları göz önünde bulundurarak ilgi alanlarınıza uygun, sizi yansıtan ve içinde bulunduğumuz dönemde önemli bir ihtiyacı karşılayan yani çağın koşullarına uygun bir meslek seçmeniz çok mantıklı bir seçim olacaktır.


İngiltere'de yer alan Oxford Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, gelecek 10 yıl içinde pekçok meslek otomatik olarak yapılabilecek.  

Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var