Uzman Diyetisyen ve Klinik Psikolog Açıkladı: Menopoz Göbeğinden Kurtulmak İçin Neler Yapılmalı

Kadınların hayatının çok önemli bir dönemi olan menopozda kilo almanın biraz daha kolaylaştığını hatırlatan Uzm. Dyt ve Uzm.Klinik Psikolog Merve Öz, değişen hormon seviyeleri, fiziksel aktivite değişiklikleri, tıbbi durumlar, ilaç kullanımı, iştah değişikleri veya diyet gereksinimlerinizdeki değişikliklerin menopoz sırasında özellikle göbek bölgesindeki artışa neden olabileceğine işaret etti. Dyt. Öz, menopoz göbeği ile başa çıkmak için öneriler verdi.

Uzman Diyetisyen ve Klinik Psikolog Açıkladı: Menopoz Göbeğinden Kurtulmak İçin Neler Yapılmalı

Kadınların hayatının çok önemli bir dönemi olan menopozda kilo almanın biraz daha kolaylaştığını hatırlatan Uzm. Dyt ve Uzm.Klinik Psikolog Merve Öz,  değişen hormon seviyeleri, fiziksel aktivite değişiklikleri, tıbbi durumlar, ilaç kullanımı, iştah değişikleri veya diyet gereksinimlerinizdeki değişikliklerin menopoz sırasında özellikle göbek bölgesindeki artışa neden olabileceğine işaret etti. Dyt. Öz, menopoz göbeği ile başa çıkmak için öneriler verdi.  

A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor