Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük şok! Bir kişi hariç bütün kadro değişti!

TRT 1 ekranlarının iddialı projesi Uyanış Büyük Selçuklu'da son yaşananlar adeta şok etkisi yarattı. Yayınlandığı ilk günden itibaren TRT 1'in sevilen tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde adeta deprem yaşandı. Revizyona giden dizide bir kişi hariç tüm kadro gidiyor. Yepyeni bir döneme hazırlanan dizide baş karakterler ise şöyle Sultan Alparslan'ı Barış Arduç canlandıracak. Tüm bunlar yaşanırken yapımcıdan dikkat çeken bir Buğra Gülsoy paylaşımı geldi. Detaylar haberimizde.

TRT 1 ekranlarının iddialı projesi Uyanış Büyük Selçuklu'da son yaşananlar adeta şok etkisi yarattı. Yayınlandığı ilk günden itibaren TRT 1'in sevilen tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde adeta deprem yaşandı. Revizyona giden dizide bir kişi hariç tüm kadro gidiyor. Yepyeni bir döneme hazırlanan dizide baş karakterler ise şöyle Sultan Alparslan'ı Barış Arduç canlandıracak. Tüm bunlar yaşanırken yapımcıdan dikkat çeken bir Buğra Gülsoy paylaşımı geldi. Detaylar haberimizde..

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?