Ünlü oyuncu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt! İnanmak...

Bir süredir gündemde olan ve eleştirilerin hedefinde yer alan Sezen Aksu'nun Hz.Adem ile ilgili olan sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tepki geldi. Konuşmasında Sezen Aksu’nun Adem ile Havva ile ilgili sözlerine de sert çıkışlarda bulunan Erdoğan, ‘Hz. Adem’e dil uzatanların dilini koparmak görevimizdir’ ifadelerini kullandı. Büyük tepkilere neden olan bu sözlerin ardından oyuncu Beren Saat de suskunluğunu bozdu. Beren Saat, bir paylaşım yaparak ‘inanmak istemiyorum’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da bulunan Çamlıca Camii'nde kıldı. Namazdan sonra camii içinde cemaate kısa bir konuşma yapan Erdoğan, isim vermeden Sezen Aksu'ya yüklendi.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Hyundai IONIQ 5 Advance Özel Fiyatıyla Dikkat Çekiyor! Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada! Telefonunuzu elinizden bırakamamanızın 5 nedeni