Ünlü oyuncu Glen Powell, Senden Başka’nın çekimi esnasında yaşadıklarını anlattı!

Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen romantik komedi Senden Başka (Anyone But You) filminin başrol oyuncusu Glen Powell, çekim esnasında yaşadıklarını anlattı.

Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen romantik komedi Senden Başka (Anyone But You) filminin başrol oyuncusu Glen Powell, çekim esnasında yaşadıklarını anlattı. “Romantik komediler tehlikeli bir spordur” diye esprili bir şekilde başlarından geçenleri anlatan Glen Powell, “Top Gun'da oynadım ve her türlü gösteriyi yapmak için hayatımı riske attım ama romantik komedinin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bu filmde köpekbalıklarıyla yüzdük. Sydney'in elinde örümcek olan bir sahne var. Örümcek onu gerçekten de ısırdı” diye konuştu. Kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bulan Bea ve Ben’in, bir çiftmiş gibi davranmalarını konu alan “Senden Başka”, ülkemizde 23 Şubat’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!