Ünlü isimden Cam Yaman için şok sözler ! Can Yaman kimdir?

Can Yaman olay yaratan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü isimlerden tepki yağdı!

Can Yaman, İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Bir kadın hayranı Can Yaman'a İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu.

Can Yaman, stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim” yanıtını verdi. Can Yaman’ın verdiği cevap magazin dünyasını karıştırdı. Sosyal medyada da olay yaratan açıklamaya ünlü isimlerden tepki yağdı.

Gökhan Özoğuz 

Allah'ım bir yerden verip bir yerden alıyorsun yarabbim!

 
 
 

Atilla Taş 

Libido yüksek olunca demek, oluyo böyle şeyler. 'Nerede Tarık Akan’lar, Ayhan Işık’lar, Cüneyt Arkın’lar, Kadir İnanır’lar?' Dedirtiyorlar insana. Bi ayağın yere bassın be oğlum.

Dilara Gönder 

Can Yaman’a bu kadar yüklenmeyi doğru bulmuyorum. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Belli ki ciddi problemleri var. Hem fiziksel hem de ruhsal. Umarım ailesi tedavi ettirir, yazık lan gencecik çocuk. Siz de almayın garibanı ciddiye. Bak şimdi yine üzüldüm.

Ayda 

Kafasını duvara çarpan emoji nerede?

Gonca Vuslateri 

Yan odaya geçelim mi dedi?

Fulin 

Bir kadına 'Arka odaya geçelim kanıtlayayım' nedir ya! Sıfır nezaket!

Esra Sönmezer 

Bence son yılların 'en saçı uzun aklı kısa' açıklaması... Neredeyse dünyaya rezil oluyorduk. İltifat etmeye çalışan bir hayranına arkaya odaya geç vs... diye cevap vereni tarihte hiç gördünüz mü?

Can Yaman kimdir?

8 Kasım 1989 günü İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman İtalyan Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi hukuk bölümünde tamamlayan Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olan Can Yaman'ın ailesi Yugoslav kökenlidir. 

 

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014’ün başında altı ay avukatlık yapmıştır. Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi almıştır. 

Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir. Gönül İşlerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

 

2015 yılında Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaştığı İnadına Aşk dizisinde rol almıştır. Dizinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenmiştir. 

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker‘in yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı.

2017 yılına gelindiğinde son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinde rol almıştır. 2018 yazında ise yine Star TV ekranlarında yayına başlayan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemiroğlu ile başrolü paylaşmaktadır. 

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

 

2017 - Gönül İşleri
2015 - İnadına Aşk
2016 - Hangimiz Sevmedik
2017 - Dolunay
2018- Erkenci Kuş 

Tiyatro Oyunları:

- Rauf Altıntak’ ın yönetmenliğini yaptığı Sahte Gelin adlı Tarihi Türk Tiyatrosu Orta Oyunu
- Varlam ata adlı oyun
- Aykut Göker’ in yönetmenliğini yaptığı Mavi oyunu
- Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar
-Göcekler Göğerince 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!