Ünlü işadamı, kiraladığı villayı soydu! Kapı tokmağını bile götürmüş

Ünlü iş insanı Moiz Mitrani, sahibi olduğu Kurtuluş Finans ve Danışmanlık Şirketi için Sarıyer'de bulunan bir villayı kiraladı. İddiaya göre, kira ödemediği için ev sahibi ile tartışan Mitrani, villayı terk ederken kapı tokmağını bile yanında götürmüş.

 Ünlü iş adamı Moiz Mitrani, sahibi olduğu finans şirketi için kiraladığı villanın kirası ve aidatını ödemeyince ev sahibi ile tartıştı. Villayı terk eden Mitrani, giderken evde bulunan elektrik prizinden, yerdeki parkeye kadar götürünce ev sahibiyle mahkemelik oldu. Soruşturma kapsamında iş adamının kiraladığı villada taşınmaz olarak bulunan malzemeleri yanında götürdüğü ve bu kapsamda ev sahibini 42 bin 800 liralık bir zarara uğrattığını tespit etti. Savcılık soruşturma sonunda Moiz Mitrani hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor!