Ünlü çifti komşuları şikayet etti.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın evliliklerinin ilk aylarındaki tartışmaları yüzünden komşuları tarafından polise şikayet edildiği öne sürüldü.

Evliliklerine ikinci şans veren Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çiftinin, Akatlar'daki evinde sürekli tartıştıkları için komşuları tarafından uyarıldıkları öğrenildi.Beş ay önce Hollanda'da dünya evine giren ikilinin, bağrışma ve tartışmaları devam edince apartman sakinleri tarafından polise şikayet edildikleri de iddia edildi. Memurların gelmesinden sonra barışan çiçeği burnunda evlilerin, aradan birkaç gün geçmesine rağmen yeniden sesleri yükselince, komşularının tekrar şikayet ettiği ortaya çıktı.Komşularına verdikleri rahatsızlık sebebiyle evden ayrılan oyuncu, ailesinin araya girmesiyle yeniden dönmüştü


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!