Uluslararası ödül törenini sunan bir Türk...

Sunucu ve wellness eğitmeni Ece Vahapoğlu, geçtiğimiz akşam Atina'da dünyaca ünlü tören için sahnedeydi. Başarılı sunucu Ece Vahapoğlu, dünyanın en lüks turizm markalarının ödül aldığı ‘Lüksün Oscarları’ olarak bilinen, “International Seven Star Luxury Hospitality and LifeStyle Awards” (Uluslararası Yedi Yıldız Lüks Hizmet ve Yaşam Tarzı Ödül Töreni Gala gecesini Yunanistan’ın başkenti Atina’da sundu.

Ece Vahapoğlu, dünyanın dört bir yanından VIP isimlerin ve aristokratların katıldığı, Lüksün Yedi Yıldızlı markalarının ödül aldığı, “International Seven Star Luxury Hospitality and LifeStyle Awards Galası”nı İngilizce sunarak davetlilerin beğenisini topladı. Ünlü sunucu, geçen yıllarda da galada sunucu olmuştu. Bu seneki ödül törenine Alman Prenses Natalie Hohenzollern de katıldı. Mücevherlerinden dolayı koruma eşliğinde davete katıldı. 5 senedir uluslararası ödül töreninin resmi sunucusu olan Ece Vahapoğlu, üç sene önceki galayı taktığı 3 milyon dolarlık kolyeyle Malezya'da çok konuşulmuştu. Bu sene ise galayı sunarken Costis Jewelry mücevherleri ve Türk Moda tasarımcısıÖzlem Süer imzalı yeşil tuvaletiyle göz kamaştırdı. Davete özel Bentley araç ile katılan Ece Vahapoğlu'na, tüm davet boyunca özel korumalar eşlik etti.

ECE VAHAPOĞLU KİMDİR?

8 Mart 1978'de İstanbul'da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome'u 2000 yılında birincilikle bitirdi. Fransa IEHEI'de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından "Türkiye'nin En Başarılı Genci" seçildi. ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 'Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı'na katıldı.

2001 yılında JC Derneği tarafından "Kişisel Başarı" kategorisinde Türkiye'nin En Başarılı Genci seçildi. Atv, NTV, CNBC-e, SKY TÜRK ve Cine5'te programlar hazırlayıp sundu. Sabah, Takvim ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. Aktüel, Ekovitrin ve Genç Gelişim dergilerinde ise özel çalışmalar yaptı.

Öz geçmişinde İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Boşnakça bildiği ve pek çok etkinlikte bu beş dilde sunuculuk ve moderatörlük yaptığı belirtilmektedir. Ancak 04/12/2009'da katıldığı televizyon programının sunucusu Okan Bayülgen, Vahapoğlu'na banttan bir şarkı dinletmiş ve bu sözleri Boşnakça söylemesini istemiştir. Vahapoğlu çeviriyi yapamamış ve İspanyolcay yapması istendiğinde yine başarısız olmuştur. Fransızca olarak dahi "özür dilerim aşkım" cümlesini kuramayınca İngilizce söylemek isteyen Vahapoğlu, onu da yanlış söyleyince konuklardan Pınar Aylin müdahale ederek doğrusunu söylemişti.

TEV bursiyeri ve KATIAD (Kültürler Arası Toplumsal İletişim ve Araştırma Derneği) yönetim kurulu üyesidir.





kaynak:süperhaber


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle