Uluslararası Asya Film Festivali'nde ilk Türk...

Los Angeles’ta düzenlenen Uluslararası Asian World Film Festivali önceki gün başladı. Tuba Büyüküstün de bu festivalde jüri üyeliği yapan ilk Türk olarak açılış gecesinde yerini aldı.

Amerika'nın Los Angeles şehrinde düzenlenen Uluslararası Asya Film Festivali, önceki gün görkemli bir törenle başladı. Culver City’de gerçekleşen ve 2 Kasım’a kadar devam edecek festivalin jürisine bu yıl Türkiye’den de bir isim katıldı.



Tuba Büyüküstünjüride yer alan ilk Türk oyuncu olarak törende boy gösterdi. Ünlü oyuncu jüride Lisa LuSergei Bodrov, Cade CarradineThomas LimMichael Nouri, Ha Phuong Chu Tran gibi önemli ile birlikte oy kullanacak.



Türkiye’nin bu yılki Oscar adayı “Ayla” filmi ile açılışı yapılan Uluslararası Asya Film Festivali, George Takei’nin “Allegiance” adlı filmiyle noktalanacak.





Süperhaber


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı