Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 10 Kamu Personel Alımı Yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 10 kişi kamu personel alımı yapılacaktır. 

Alınacaklar ulaştırma ve haberleşme uzman yardımcısı olarak görevlendirilecektir.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kamu personeli alımı personelleri için Bilgisayar mühendisi, Endüstri Mühendisi, Makine mühendisi, Elektrik – Elektronik mühendisi ve Hukuk branşında Uzman yardımcısı olarak istihdam edilecektir. 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. 

En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerden/bölümlerden veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve İngilizce YDS en az C düzeyinde puana sahip olmak ve bunu belgelemek gerekmektedir. 

Ayrıca KPSSP3 ve KPSSP4 80 puana sahip olması gerekmektedir. Kamu personeli alımı adaylar Kılavuzda yer alan belgeler ile 7 Ocak 2019 tarihinden başlayarak 28 Ocak 2019 tarihi saat 17:00’a kadar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek – Ankara adresine şahsen veya postayla başvurmaları gerekmektedir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 10 kamu personel alımı kılavuzu için tıklayın


A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Kahvaltı yapmayan çocuklar okulda sağlıksız gıdalara yöneliyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? ALES hangi tarihte yapılacak? ALES başvuruları ne zaman başlayacak? Elazığ’da korkutan deprem! Son dakika depremler Tarihte bugün ne oldu? 8 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar