Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu müjdeyi verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Projenin Türkiye'nin için en önemli projelerden biri olduğunu belirten Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan 7'nci kesimi de bitirdik. Böylece projeyi tamamlamış oluyoruz. Her yönüyle dört dörtlük bir proje oldu.

Bakan Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar ve sona yaklaşılan projeye ilişkin AA muhabirine bilgi veren Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu projesinin 400 kilometre uzunluğunda devasa bir çalışma olduğunu söyledi. Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Hasdal Kavşağı-Habibler Kavşağı arasındaki 10 kilometrelik kesimin de sonuna gelindiğini, burada yapılan çalışmaların bitirildiğini aktaran Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu