Ukrayna Büyükelçiliği'nden ünlü sanatçı'ya konser teklifi!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, sanatçı Haluk Levent'e, Rusya'nın saldırısından kaçıp Türkiye'ye sığınan Eurovision 2016 birincisi Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu. Levent, "Seve Seve" dedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırı sonucu binlerce kişi ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Onlardan biri de Kırım Türkü sanatçı Jamala. 2016’da Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ukrayna’ya birinciliği kazandıran Jamala iki çocuğuyla Türkiye’ye sığındı.

Ukrayna Büyükelçiliği de bugün Haluk Levent’e Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu.

Büyükelçiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla Türkiye’ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?” denildi.

HALUK LEVENT’TEN YANIT: YERİ DE FİLİSTİN OLMALI

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!