Ufak Tefek Cinayetler 43.Bölüm Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler 43.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 27 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 43.Bölüm'de de sevenlerini ekrana kitleyecek.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Şebnem Aksak Sarmaşık'ı birbirine katıyor!

Merve geri dönüyor! Ama onu kimsenin bulamayacağı, çok sürprizli bir yere yerleşiyor. Artık Merve'yle Kerim'in hiç kimseye söylemedikleri başka bir sırları daha var. Ve bu yüzden de birbirlerine her zamankinden çok daha yakınlar! Şebnem Aksak, Sarmaşık'a hızlı bir giriş yapıyor ve ortalığı bir anda karıştırıp dengeleri alt üst ediyor. Merve ve Serhan hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini velayet savaşının ortasında buluyor. Bakalım bu vahşi savaşın kazananı kim olacak? Serhan, Oya'yı tehdit eden Kerim'in gözünün yaşına bakmıyor ve ondan çok fena bir intikam alıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 31. Bölüm Fragmanı izle