Ufak Tefek Cinayetler 42.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler 42.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 20 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık kadınları yol ayrımında!

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris'te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Merve, Pelin ve Oya... Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim'in isteğini yerine getirip, Serhan'a ihanet edecek mi? Pelin, Emre'yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan'la kalmayı mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle